• In Stiri
  • pe

Sunt sublocotenentă în rezervă. Neridicată în grad!!!

Remarc o încercare de ”aburire” legată de lista politicienilor și jurnaliștilor ridicați ilegal la gradul de colonel.  Faptul este extrem de grav; nu pentru armată, ci pentru democrație și funcționarea instituțiilor democratice, în frunte cu parlamentul. Tema merită un articol separat. Revin la ”aburire”.

Se sugerează că un număr de alte persoane (printre care chiar premierul) sunt în aceeași situație pentru că sunt, de asemenea, ofițeri în rezervă. În aceste condiții, trebuie să mărturisesc public că și eu sunt ofițer în rezervă. În anii 1985 și 1986, dacă nu mă înșel, am participat, ca toți studenții de la acea vreme, la instrucție militară și la convocări. După absolvire, am primit livret militar și grad: sublocotenent, exact ca Ecaterina Teodoroiu! De atunci nu m-a mai supărat nimeni. Fie și numai din acest motiv, nu cred că este același lucru și nu trebuie confundate lucrurile…

One Reply to “Sunt sublocotenentă în rezervă. Neridicată în grad!!!”

  • Dinica peromaneste

    Legat de asta, detectez si o sobolaneala: Aduna frate/soro tot ce-ti iese in cale!

    Ca-i vorba de bani, functii, case, masini, amante, diplome, decoratii, cluburi, obiecte in colectii etc., nu conteaza, sa fie acolo cat de multe asaincat sobolanul rozator sa-si teseasca dintii orgoliului.

    Ma tem ca nici o natie n-a trecut virtuos prin faza de acumulare de capital.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *