• In General
 • pe

Atelierul de martisoare

Cred ca frumosul se poate face din orice si de catre oricine, daca pune suflet si imaginatie. Gandesc, de asemenea, ca mai frumos simbol al primaverii decat copiii jucandu-se nu exista. Atelierul de lucru pe care l-am organizat pe 1 Martie sper ca e un argument si pentru cei care cred diferit.

Doua grupe de copii de la Scoala pentru surzi si Scoala pentru copii cu nevoi speciale  au umplut birourile noastre cu zambetele lor si le-au dat culoarea obiectelor pe care le-au creat din cele mai diverse materiale posibile. Ii puteti vedea aici impreuna cu martisoarele lor.

Multumesc profesoarelor care au insotit copiii si voluntarilor de la LMK pentru colaborare; nu sunt cuvinte pentru a exprima aprecierea pe care o merita pentru munca lor…

4 comentarii la “Atelierul de martisoare”

 • iceflame

  Minunat martisor ai,si ti-ai oferit Gabi!Numai un om cu adevarat sensibil este capabil de asa ceva.Cred ca asemenea actiuni iti incarca bateriile pentru multa vreme si ca atunci cand ai o problema(sau mai multe)cu imbecilitatea unor colegi politicieni,imaginea acestor copii te ajuta sa treci peste…Gresesc?

 • Rodica

  Foarte frumoase martisoare si frumosi oameni
  si frumos sediu aveti!
  In ce cladire este sediul? As vrea sa vin in tabara la Vaslui. Cine mai este pentru Vaslui?

 • iceflame

  Mie mi-ar conveni Vasluiul in intervalul 1-15 aprilie,sau,daca Gabi prefera Bruxelles,bine ar fi in perioada 15-30 martie.Am inaintat aceste date fiindca Gabi a spus ca principalul obstacol in organizarea unei tabere de 2-3 zile pentru colegii bloggeri este timpul.Gabi,ideea cu tabara e pe bune,sau ti-a”scapat”fara sa ai in vedere programul tau super-incarcat?Intreb asta fiinca se para ca lumea e curioasa si ar cam vrea…

 • gabicretu

  @Ideea cu tabara e pe bune. Numai ca pana azi gandeam ca exista tabere de vara si de iarna; primavara e mai dificil (ca mai trebuie sa si muncim!).
  Ma gandesc sa organizez ceva in doua faze dar nu prea lungi, ca nu pot participa; o calatorie la Brussels cu un seminar mai oficial pe tema politicii din spatiul virtual intre blogeri si cititori; pentru cei care nu pot veni la Brussels, inca unul acasa, nu stiu, undeva precum Slanic Moldova (ceva accesibil ca distanta, sa nu pierdem timpul doar pe drum).
  Am insa o agenda nebuna, nebuna, nebuna… Lasati-ma sa discut cu echipa mea si va propun datele. Sa vedem cine poate sa participe. Sper sa nu va bateti, cum zice Bianca…

  @Sediul e o cladire veche careia incerc de un timp sa-i construiesc un suflet cu ajutorul copiilor (pe pereti este o expozitie permanenta de desene si picturi), cu flori si sunete (sa fi vazut ce frumos au dansat copiii care nu pot auzi muzica…)
  Copiii sunt frumosi totdeauna; de asta spun uneori ca ar trebui sa ne simtim responsabili pentru ceea ce facem din ei pentru ca, uitati-va putin in jur, ajung adultii care suntem uneori…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *