• In General
 • pe

Buna dimineata!

Azi predau stafeta. De la orele 24 nu mai sunt membra a PE. Ca urmare, nu mai raspund de deciziile care se vor lua in viitor. La cele trecute, ma simt partasa si responsabila.

Sunt la Strasbourg, unde se celebreaza 30 de ani de la prima alegere prin vot direct a Parlamentului European, in 1979. O mare victorie pentru democratie si pentru cetatean, la acel moment! Uitata, din pacate, intre timp…

8 comentarii la “Buna dimineata!”

 • Un fost euroalegător,ȘtefanC,etc,

  Stimata Doamna prof.Gabriela Cretu,
  Se vede ca regretati-dupa cum ati scris.Regret si eu impreuna cu familia mea.Personal tin sa va multumesc in modul cel mai sincer pentru tot.Daca cumva v-am suparat,sub un nume sau altul,va prezint scuze.Dca dv.nu ne aratati meandrele politicii europene,stiam mai putine astazi.Orice s-ar intimpla cu viitorul Dv.meritati stima si pretuirea noastra.Va doresc succes in activitatea viitoare si astept sa va aleg din nou-ori in Parlamentul tarii,ori in Parlamentul European.
  Dumnezeu sa va ajute si sa va dea multa sanatate!

 • Bibliotecaru

  Eu nu aş fi aşa pesimist în ceea ce o priveşte pe doamna Creţu. Sunt convins că în curând viaţa politică se va agita atât de tare încât toţi oamenii politici vor fi implicaţi direct în mecanismele construcţiei generale.

  Cum spunea Marcel Breazu, „un sfârşit e un început”…
  http://www.trilulilu.ro/zummagio/062e94e22034b1

 • Iceflame

  Ei,si ce daca nu mai esti eurodeputata?Nu s-a terminat lumea cu chestia asta.
  Gabriela Cretu exista deja in peisajul politic romanesc.Ea exista insa la modul normal,fara stridente si fara tambalau.Are prieteni (desi zice ca nu prea…),este iubita,apreciata si respectata de cei care o cunosc,iar asta e lucru mare de tot daca tinem seama de modul in care sunt astazi perceputi de catre omul de rand politicianul si politiciana de Romania.Asadar,avem un nou inceput,o noua provocare.Mi-ar placea sa-l vad pe Don Quijote transformat in samurai,cu katana in mana…Si,pentru a completa tabloul,putem pune si un pic de rosu,daca rosu e sangele demagogilor si a ipocritilor dimprejur…

 • gabicretu

  @Dragilor,
  Dar de ce o luati in tragic!? V-am anuntat ca sa nu va mai inscrieti in audienta. Puteti intra direct! Deocamdata, nu stiu unde sa va invit. Trebuie sa-mi anunt disponibilitatea pe piata muncii. Incep de maine!

 • Bibliotecaru

  🙂 😀 🙂

 • Bibliotecaru

  🙂 Să vă trăiască preşedintele! 🙂 Când e petrecerea?

  Invitaţia mea s-a pierdut la poştă.
  🙂

 • gabicretu

  @Ha! Ha!
  A mea, de asemenea!

 • Bibliotecaru

  E criză, poate nu va mai fi o petrecere de 60 mii euro… 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *