• In General
 • pe

Daca va e dor…

Cine vrea sa vada ce a facut televiziunea din mine, astazi la 11.55, 23.10 si maine dimineata la 4.20 se difuzeaza pe TVR International un portret al subsemnatei. Nu l-am vazut, asa ca nu-mi asum nici o responsabilitate pentru rezultat.

Pentru bloggeri, bloggerite si nu numai, TVRi transmite si pe internet…

12 comentarii la “Daca va e dor…”

 • Bibliotecaru

  Sau orcând pe adresa înregistrii TVRI:

  http://www.tvr.ro/inregistrari.php?id=
  Top%20personalitat%20-%20Gabriela%20Cretu#

 • Bibliotecaru

  Scumpă doamnă, vă spun o părere avizată de împătimit (până acum un an) de televizor. Sunteţi „de acolo”, păreţi a fi prezentatoare. Dacă mi s-ar fi arătat acest filmuleţ fără să ştiu meseria celei ce vorbeşte, aş fi jurat că este vorba de o realizatoare TV. Nu-mi pot imagina cum puteţi vorbi atât de fluent, cu o abilitate actoricească, cu intonaţia pregătită din timp. Felicitări. Încep să cred că PSD-ul vă iroseşte. Aţi putea fi o Andrea Marin a PSD-ului. Mă rog, asta dă o conotaţie uşor negativă pe care nu o doresc, dar înţelegeţi ce vreau să spun. Sunt din ce în ce mai convins că locul dumneavoastră este cel reprezentativ. Dacă hotărâţi să candidaţi la preşedinţie, aveţi votul meu.

 • gabicretu

  Am vazut si eu acum ce-au scos… Au filmat circa patruzeci de minute. Sunt oribila. In realitate sunt mai draguta si nu-s grasa. Vocea are ecourile din hol (eram in bar la Camera, care bar este pe unul din monstruoasele, ca dimensiuni, holuri ale parlamentului) si e dogita (eu nu am vocea dogita, ca nu beau; doar putin ragusita, ca vorbesc mult).
  Am spus o gramada de lucruri sincere si dragute dar, probabil pentru ca se legau oarecum de politica, le-au taiat, fiind o emisiune „mondena”.

  PS.
  @ Biblitecaru
  Nu ma ironiza! Rezist bine si raspund la fel. Cat de spre presedintie, in 2014, am mai spus-o (sic!). Pana atunci, construim o lume mai buna.
  Acum punem pe tapet problemele care trebuie rezolvate (ca nu se rezolva nici o situatie daca nu e considerata problema pentru societate).
  Ce facem noi aici, ce face presa, cand se ia in serios, e foarte important. Schimbam agenda publica.

  Ca sa raspund si Rodicai. Cand vezi ca nu reusesti, te poti adapta regulilor jocului (concesiv) sau le poti schimba. Ai dreptate. Numai ca eu VREAU SA LE SCHIMB. Ce rost are sa pierzi timpul ca sa conservi un fel de a face politica cce nu place nimanui (nici macar politicienilor)!? Ce folos sa ma fac blonda!? (in fapt, eu sunt deja blonda, de la mama mea,cu putin cenusiu, cu putin argintiu…)

 • Rodica

  Eeei, prea te faci turc : sa te faci blonda pentru ca blond electric pare sa fie mai vizibil decat blond natural… nu vreau sa zic nimic pentru ca nu vreau sa par ca am ceva cu blondele din politica romaneasca. Mi se par toate fete bune, muncitoare… dar la capitolul blonzime te intrec asta este adevarul de ce sa ne ascundem de el?

 • Bibliotecaru

  Nu ironizam. Este poate reversul medaliei atunci când abordezi seriozitatea cu o glumă pe buze, ajungi să nu mai fi luat în serios.
  Dacă această Gabriela Creţu este cea oribilă, aştept cu nerăbdare momentul 2014. Astăzi am avut un şoc. Am descoperit că sunt de o vârstă cu Cosmin Guşă. Eu credeam că domnul Guşă are pe puţin 45, 48 de ani. Stau bine atunci, stau bine… 🙂

 • darius f

  In sfarsit am reusit sa imi fac si eu timp sa vad filmul. Sunt uimit. E prima data cand te vad „la televizor”. E bine, e chiar al dracului de bine.

  Parerea mea.

 • Nicole

  Gabriela, esti foarte frumoasa! Si foarte desteapta! Sper ca vei candida la Europarlamentare!

 • darius f

  @Nicole
  Ar fi si mai bine daca ar candida la Parlamentare si ar ramane in tara. PSD are nevoie foarte mare de oameni ca ea.

 • viviana

  😆 clipul face parte de la serie Boierii Europei (cum scrie un ziar de astazi)! Poate ar fi fost oportun un costum national, faceai multumiti nu numai „fermierii” ci si milioanele de tarani romani… crezi ca inteleg ceva din ce spui ?!

 • gabicretu

  Milioanele de tarani romani (prin reprezentantii lor, ca nu am vorbit cu toti direct) inteleg totdeauna ce spun; cand nu inteleg, intreaba si se lamuresc.
  Nu inteleg eu ceva, asa ca voi intreba: de ce aceasta ironie pe care, chiar si un clip prost filmat, nu poate sa o genereze.
  Capacitatea administrativa slaba a statului roman (la care se refera articolul citat) are o legatura pe care de asemenea nu o sesizez cu discutia despre viata si valori pe care am purtat-o si din care s-a montat ceea ce se poate vedea… Fara contributia mea (la montaj, ma refer)
  As putea fi lamurita!?

 • gabicretu

  Am uitat.
  Multumesc pentru aprecierile prietenesti; fac bine si cand sunt doar pentru sustinut moralul…
  Despre Cosmin eu cred (desi stiu ce varsta biologica are) ca nu a depasit varsta la care baietii se joaca de-a hotii si vardistii; foloseste mijloacele (Poc! Poc! cu dosarele de la servicii) si are nerabdarea varstei (motiv pentru care a schimbat partide si hotarari – v. atitudinea fata de alegerile europene – cu o rapiditate ce-l concureaza doar pe cel care nu stim daca-i este mai mult maestru sau mai mult inamic…)

 • viviana

  😉 si zici ca numai in 2 ani (de cand faci parte din aceata masinuta-sistem, cum spui tu) ai izbutit sa nu mai vezi cat de disproportionat si nepotrivit poate rezulta un asemenea mesaj?! Daca ai timp incearca sa vezi Michael Clayton (il gasesti cu google)sau despre femei la comnada, „constranse” sa fie rele, etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *