• In General
  • pe

Sa-mi trag sufletul!

Mita. Televizor. Basescu. Jurnalisti. Batut apa-n piua. Spectacol. Caltabosi nu. Palinca nu. Timp da!? Eu nu am; de timp vorbesc; e valabil si pentru palinca…

Cine mai munceste si gandeste in tara asta in care o parte face trafic de influenta, o alta primeste plocoane iar restul comenteaza de pe margine!?

Cititi, va rog, ce zice Rodica si raspundeti-i pentru mine. Sa vedem cine imi da sfaturi mai bune. Pana ma gandesc eu (ca acum nu indraznesc…)

One Reply to “Sa-mi trag sufletul!”

  • Bibliotecaru

    Nu cred că politica prinde viaţă la vederea părului blond. Exemplu: Elena Udrea. Toată lumea merge cu sărut-mâna, este peste tot, toţi în jurul ei „Vai doamna Udrea!” (nu înţeleg încă de ce nu o cheamă Cocoş sau pe Cocoş Udrea), lugu-lugu… dar vedeţi pe cineva votând cu Elena Udrea? Şi-ar da cineva destimul îm mâna fostei blonde de la Cotroceni, actuala blondă de la PD (nu prea mi-a ieşit analogia cu „Blonda de la drept”)? Mă îndoiesc. Femeia care prinde în politică este Mona Muscă, adică un păr uşor grizonat, îmbrăcăminte corectă, fără să fie Anna Pauker cu taiorul rusesc, cu un discurs plăcut, uşor pătimaş. Femeia cu succes la electorat este cea care reuşeşte să domine intelectual discuţia. În „dialogul” politic, bărbaţii au tendinţa de a comunica non-verbal un „ce ştii tu, la cratiţă”, prin atitudine, prin faptul că sunt mai sonori, mai prezenţi. O femeie care reuşeşte să domine acest gen de manifestare a nesimţirii, are multe bile căştigate.
    Puncte tari: aspect îngrijit, elegant, corectitudine, inteligenţă, dominare.
    Eu sunt convins că Mona Muscă putea căştiga alegerile peste doi ani, dacă era lăsata să facă asta şi nu i se fabrica un mare dosar de poliţie politică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *