• In General
 • pe

Democraţie virtuală

A treia parte din  Politica alternativă este gata de trimis în librării.

Arată cam aşa, lucru pentru care îi mulţumesc din nou lui Vlad Ciobanu!

Democraţie virtuală

” În politica noastră,  un semnal de alarmă trebuie tras în mod repetat. Problema ei nu este slăbiciunea Stângii sau dezbinarea Dreptei; lucrurile sunt mai grave; în secolul 21 societatea românească nu a ieşit încă din feudalism. Este motivul pentru care o revoluţie rămâne de realizat, căci ea nu a fost nicicând desăvârşită – revoluţia democratică…” Gabriela Cretu – Democraţie virtuală

11 comentarii la “Democraţie virtuală”

 • SakinMRA

  Interesante carti… Un bun inceput pentru cei care vor sa intre in politica.

 • Peter Gluck

  Gabi draga- ce altceva sa-ti spunem decat succes- in toate sensurile?
  (nu sens in toate succesurile- ca aia e altceva)
  Ideile cartii tale sa devina realitate si sa se grabeasca.

 • vlad ciobanu

  Pentru mine, dincolo de termenii ideali ai acestei onorante colaborări, a fost privilegiul de a cunoaște un om de mare calitate și posibilitatea de a înțelege câteva lucruri (unele dintre ele elementare pentru un european) importante pentru mine și pentru raporturile mele cu lumea de azi și(poate) cea de mâine.
  Îi mulțumesc, pentru toate acestea, Gabrielei Crețu și, de asemenea, pentru faptul că îmi întreține speranța că se va naște și în această țară o clasă politică reală!

 • doinas

  Bravo, Gabi!

  Abia astept s-o citesc si eu….

 • gabicretu

  @Dragii mei,
  Cartea este pentru alţii. Ideile textelor le cunoaşteţi în majoritate. Doar să le aveţi adunate şi să fiţi surprinşi de desenele lui Vlad – 12 ilustraţii originale! Coperta e başca…

 • Stefan

  Succes si la mai multe!Sincere urari de bine Excelentei Sale Vlad Ciobanu,un frumos artist si un mare OM.

 • ileana

  Gabi ,era un banc pe vremea cind lumea citea si cartile se furluaua din biblioteca unuia de catre vreun pasionat .Era ceva cu volumul trei pe care hotul cult il revendica…Sentimentul de vinovatie capata diferite forme atit la hotii , cit si la vinzatorii de carte . Iti doresc sa vezi implinita lumea la care visezi . Deocamdata ,felicitari pentru curajul de a-ti marturisi ,prin carti ,visul.

 • ileana

  Daca n-ai inteles din delicatete aluzia ,atunci iti spun de-a dreptul ca ma intereseaza si acest volum pentru libraria mea de la Falticeni ,ca si pentru libraria mea virtuala , pe care le voi inaugura in citeva zile ,cam intre Sfintul Valentin si Dragobete.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *