7 comentarii la “Despre stil si nu numai…”

 • Bibliotecaru

  Noroc că nu vreau să ajung preşedinte pentru că Mijloacele de comunicare moderne au impus politicienii aratosi, carismatici, capabili sa utilizeze cuvintele ca niste prestidigitatori ai spiritului sau, aplicat la mediul cunoscut noua, care sa poata rezista cateva ore in sir intr-un studio de televiziune vorbind despre orice fara nicio pregatire anterioara… nu-mi dau nici o şansă.

 • goe

  Da, foarte frumos, Romania trebuie sa se puna bine cu toata lumea, ideea domnului Geoana de a ceda Ukrainei platoul continental mi se pare foarte inspirata si un gest de mare rafinament. De asemenea trebuie sa-i ajutam la proiectul Bastroe, sa cuplam proiectul Iohannis la proiectul Bastroe, pe axul central Moscova-Beijing-Moscova-Budapesta-Washington-Strehaia. De asemenea salut ideea domnului Geoana de a ceda Ardealul Ungariei si a inceta odata scandalurile pe aceasta tema. Toate scandalurile trebuie sa inceteze, trebuie sa ne unim cu totii fortele pe axa fauririi societatii socialiste multilateral dezvoltate si a omului nou. Cred cu tarie ca aceasta trebuie sa fie o tema de maxima prioritate pentru echipa care va scoate Romania din criza, va da pomana la pomanagii, va stabili prima colonie umana extraterestra romaneasca pe Marte si va mari salariile profesorilor. Avem competentele necesare pentru a realiza in cel mai scurt timp toate aceste lucruri, iar echipa domnului Iohannis va gasi resursele necesare (astea sunt detalii plictisitoare pentru nespecialisti).
  Ma scuzati pentru discursul cretinoid-sforaitor, am vrut sa fac putin miros de staif… a fost un pamflet, pe persoana fizica, care este.
  Parerea mea… e ca joi seara ati pierdut alegerile (intr-un mod rusinos chiar, cu asemenea candidat CORIGENT la toate capitolele si AFON politic). Eu in locul Dvs as mai fi asteptat cateva zile cu tableta asta. Putin risk management nu strica niciodata…

 • Bibliotecaru

  Ultima mea concluzie construită în mod relativ la campania electorală ce tocmai s-a încheiat.
  http://bibliotecarul.blogspot.com/2009/12/se-pare-ca-mircea-geoana-nimerit-o-in.html

 • Peter Gluck

  @Gabi: nu tre’ sa fii aratos ca sa fii carismatic. Un bun prieten de al tau, avnd initialele P.G. este urat ca dracu, dar de cand il stiu,
  carisma a avut. Dar nu-i politician.

  @Goe- rezultatul este absolut impredictibil, este vorba de un amestec
  de voturi negative si pozitive, rationale (?) si emotionale, pe baza economica si baza ce se vrea morala ca nici Allah nu stie ce va iesi pana la urma.
  Vom vedea ce iti face mai mult rau- gena conflictului sau gena de kamikaze.

 • doinas

  @Peter,

  De acord! Ma dau in vant dupa carisma…intelectuala.

  @Goe,

  Textual, reproduc „Mi s-a rupt inima sa pun stampila pe… Era cat pe ce sa mai pun una ca sa-mi anulez votul.”

  @Gabi

  Felicitari…Dar te rog sa-i transmiti domnului Geoana din partea MEA, ca, din acest moment, il consider, personal raspunzator pentru ce urmeaza…Si pe tine, la fel.

 • Peter Gluck

  @Doina- o conditie sine qua non a carismei este sinceritatea evidenta, deschiderea catre oameni- e ceva de domeniul instinctului. Un om fara carisma trebuie sa intre intr-o camera de cel putin doua ori ca sa fie observat, cel cu carisma este simtit cum se apropie de usa.

  @Gabi- si eu te felicit; la ora la care scriu (7:20) inca nu stiu pentru ce- voturile se mai numara atat in serie cat si in paralel. O certitudine este ca Dl Geoana are un nou prieten economic. (definitie- cu un prieten economic nu ai nevoie de dusmani). Plebsu’ a gasit o porecla geniala pentru acest nou prieten. Campania a avut o puternica tenta suprarealista.

  Deocamdata stam ghinisor si asteptam sa se numere voturile. Prin testament voi ruga nepoatele mele sa NU se marite cu statisticieni.

 • un om nedumerit

  Si totusi…. ce se intampla?
  Ca de intamplat s-a intamplat.
  Filozofii sa nu aiba raspunsuri politice?
  Am tot asteptat si n-am mai rabdat.De asta am intrebat.
  Sa nu va fie boieri dv.cu suparare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *