• In General
 • pe

La multi ani, Romania!

Pentru mine, o tara inseamna mai mult oamenii care o locuiesc decat o intindere de pamant. Din acest motiv,  La multi ani! pentru fiecare dintre romani.

Astazi intra in vigoare Tratatul de Lisabona, tratat care instituie o noua Europa; este o coincidenta pe care ar trebui sa o umplem de continut…

4 comentarii la “La multi ani, Romania!”

 • Bibliotecaru

  Pentru mine România înseamnă un colaj din amintirile din copilăria mea. Astăzi privesc la dezbinarea care domneşte peste tot şi nu mai simt că am o ţară.

  http://giconet.blogspot.com/2009/12/romania-pe-care-o-sarbatoresc-astazi.html

  Oare peste alţi 20 de ani copii vor mai recunoaşte astfel România?

 • Sorin M.

  „…Oameni de azi aşteaptă Canaanul binelui din multe părţi. Unii îl aşteaptă de la oamenii, alţii de la politică. Însă binele trebuie aşteptat din altă parte: de la îndreptarea purtărilor noastre. Până când noi suntem răi, în zadar aşteptăm vremuri bune. La congresul din Stocholm, unde trimişii tuturor Bisericilor s-au sfătuit asupra îndreptării relelor din lume, principele Suediei a spus o vorbă foarte cuminte: „Noi, oamenii şi popoarele de azi – a zis principele – trăim vremurile ce le merităm”… La aşa oameni, aşa vremuri…la aşa cap, aşa căciulă. Noi căutăm pricinile relelor în afară de noi, şi ele sunt în noi.

  Şi nu numai românii suntem în această stare biblică. Toate popoarele sunt aşa….De necazuri, acele neamuri vor scăpa mai întâi, care vor fi mai mult nădăjduit spre Domnul; căci dacă vom fi nădăjduindu-ne spre Dânsul, ne vom mântui printr-Însul (Isaia 1, 27)

  În praznicul nostru naţional de 1 Decembrie, să nu uităm acest adevăr.”

  Părintele Iosif Trifa

 • Pingback: O zi in care nu-mi pasa « Alexandru Marin-Jurnal de bord

 • Alexandru Marin

  La multi ani, doamna Cretu ! Astept simbolul dvs. romanesc de detasare pt. iesirea din criza … romaneasca 😀
  http://alexandrumarin.wordpress.com/2009/12/01/o-zi-in-care-nu-mi-pasa/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *