• In Stiri
 • pe

Gabriela Cretu participa la sarbatorile comunei Dimitrie Cantemir

PSD Biroul parlamentar al Doamnei Gabriela Cretu, Deputata europeana, PSD Vaslui

 Astazi, in deschiderea campaniei electorale, prof. dr. Gabriela Cretu, deputata a Partidului Social Democrat, europarlamentar si candidata pentru Parlamentul European la alegeriele din 25 noiembrie 2007, va participa la orele 12 la manifestarile culturale prilejuite de sarbatoarea comunei Dimitrie Cantemir din judetul Vaslui, unde se va celebra memoria primului roman european, academicianul si omul politic Dimitrie Cantemir.

Cu aceasta ocazie, Gabriela Cretu, insotita de colegii de partid si de simpatizanti se va intalni cu electoratul din aceasta zona a judetului Vaslui unde isi va lansa platforma electorala pentru Parlamentul European.

Pe lista candidatilor PSD la Parlamentul European, lansata ieri in Bucuresti, Gabriela Cretu se afla pe locul 8, eligibil, fiind candidata din partea Regiunii Nord-Est Moldova.

 

Semneaza

Biroul parlamentar al Doamnei Deputat PSD Gabriela Cretu, Vaslui

One Reply to “Gabriela Cretu participa la sarbatorile comunei Dimitrie Cantemir”

 • Monica Gheorghiu

  Stimata Doamna Europarlamentar Cretu,

  V-am mai scris acum ceva vreme despre proiectele asociatiei IRSCA Gifted Education.
  M-am adresat dvs. pentru sustinerea, eventual chiar lobby la nivel european pentru sustinerea gifted education -sustinerea proiectelor ce urmaresc descoperirea si dezvoltarea potentialului copiilor.

  Va submit atentiei rezolutia redactata de catre participantii la ‘COST Strategic Workshop
  Meeting the Needs of Gifted Children and Adolescents – Towards a European Roadmap’ din Bruxelles, catre Consiliul Europei – disponibila aici:

  http://www.cost.esf.org/index.php?id=1532

  Dumneavoastra aveti o istorie pentru sustinerea activitatilor de performanta – ati fost decorată cu „Meritul pentru educaţie” în grad de ofiţer pentru rezultatele în activitatea de performanţă- citim din resume-ul dvs.

  Dorim sa va incurajam sa sprijiniti activitatea de performanta a Romaniei printr-o educatie de excelenta – gifted education.

  Nu in ultimul rand va aducem la cunostinta proiectul de campus pentru educatie de excelenta- un proiect mult asteptat in Romania – vecinii nostri din Iugoslavia l-au realizat inca din 1984 la Petncia Science Center (avem de ce sa ne para rau ca nu am facut nimic in acest sens- dovada este si marea migratie a aurului cenusiu al Romaniei -copiii cu potential care emigreaza).

  Va stau la dispozitie pentru orice intrebari.Sper ca sustinerea dvs. va fi reala si ca agenda dvs. va include si proiectele lansate de noi – proiecte de o insemnatate uriasa pentru Romania.

  Va urez succes in tot ceea ce intreprindeti.

  Monica Gheorghiu
  Marketing manager
  Vicepresedinte
  IRSCA Gifted Education
  http://www.supradotati.ro
  „We promote the human being who is a creator”
  IRSCA Gifted Educatuon

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *