• In General
 • pe

O cafea at HOME!

Duminica, 19 octombrie, cine nu vrea sa se plictiseasca in timp ce-si bea cafeaua este invitat la Cafeneaua HOME, Str. Alexandru Xenopol nr. 1, Bucuresti, la ora 11am.

Gazda este Victor Negrescu iar printre cei „de-ai casei” socialiste ii puteti gasi pe sus-semnata, pe Corina, Puiu Pascu si Victor Bostinaru. Vom vorbi… politica. Sunt bineveniti si vorbaretii si tacutii. Nu e nevoie sa trageti cu urechea. Usa e deschisa tuturor. Va asteptam!

5 comentarii la “O cafea at HOME!”

 • Darius

  Frumos ar fi daca asemenea intalniri s-ar organiza si in alta parte, nu numai in Bucuresti. Mai ales ca este vorba despre PES.

 • gabicretu

  @Darius,
  Se organizeaza. Tocmai am primit invitatia de la PES – Cluj pentru o cafenea politica (putin dupa alegeri, cred). Daca esti PES activist pti initia tu insuti un eveniment, ne inviti din timp si noi venim. Care „noi”, nu se stie. Astazi am fost eu si Puiu Pascu pe langa tinerii doritori de dezbatere politica…

 • Adrian

  @Darius: Se organizeaza si in alte orase; de fapt, PES Activists Romania a fost pana acum o organizatie atipica, organizand majoritatea actiunilor in „provincie”. Saptamana aceasta vom organiza la Cluj o cafenea pe tema crizei financiare; sper sa anunt maine toate detaliile pe http://www.pes.ro
  Adrian – coordonator PES@ Cluj

 • Adrian

  @Gabriela: Salut participarea dvs. la cafenea, am avut o conversatie extrem de interesanta. Cafeneaua pe tema implicarii femeilor in politica si a statutului actual al femeii in Romania o vom organiza la Cluj la inceputul lunii decembrie (daca reusim sa mobilizam lumea dupa campanie dar inainte de sarbatori) sau cel tarziu in ianuarie 2009.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *