• In General
 • pe

O dedicatie!

Astazi este 15 Martie. Va dedic acest text pe care nu l-am scris eu; l-a scris prietenul meu Vasile Dancu, care mi-i drag de multe ori si ma enerveaza de ma scoate din papuci, cateodata. Aici are dreptate; mi-ar fi placut  sa scriu eu aceste randuri  dar i-am lasat intaietatea (sic!), pentru ca are mai multe experiente in domeniu si le povesteste frumos…

Eu, ma gandesc in special la prietenul nostru Peter, care este si el un fel de ungur de pretutindeni, chiar daca nu 100%…

2 comentarii la “O dedicatie!”

 • Peter Gluck

  Frumos si omeneste scris, va trebui sa ma ocup de acest concitadin de al meu, cu prietenie.
  Nu stiu daca a spus-o cineva, dar cei care isi amintesc prea viu istoria lor sunt cumva tentati s-o repete. Poate ar fi bine , poate nu ca prietenul meu S7 sa fabrice un vaccin de Amnesyne… Daca ar fi selectiv si ar scoate gargaunii si bazaconiile din mintile oamenilor?

  Ii multumesc lui Gabi ca mi-a dat acest prilej sa va anunt ca dupa ce am scris despre 3 Ierarhii Importante azi, ma voi ocupa de 2012 care cica aduce sfarsitul lumii sau va declansa o revolutie spirituala pozitiva.
  Ce credeti despre asta?

 • Bibliotecaru

  Nu mai suport să aud despre maghiarii ne iau Ardealul. Zău că nu înţeleg cum sunt păcăliţi cetăţenii de au reacţii emotive.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *