• In General
  • pe

Politica este cea mai nobilă dintre activități!

Politica este cea mai nobilă dintre activități, încă de la Platon citire. E despre cum să organizăm cetatea astfel încât să trăim cu toții, în pace, în bunăstare și, pe cât se poate, mai mult și mai fericiți. Politica este despre oameni și viețile lor!
Nu avem voie să o coborâm în mocirlă! Din respectul pe care îl datorăm celor pe care îi reprezentăm! Am făcut acest apel din prima zi de campanie!
Ceea ce fac unii contracandidați nu are nicio legătură cu politica. Doar cu mizeria umană și infractiunea.
Mizeria umană va fi sancționată de votul cetățenilor! Am încredere în inteligența și bunul lor simț!
Informațiile false și calomnia, de justiție! Îmi rezerv dreptul de a-mi împlini un vis – să fac o casă pentru bătrânii singuri din despăgubirile pe care le vor plăti.
Dar în această campanie voi continua să aplic o învățătură de la care nu m-am abătut niciodată! Politicienii autentici apără valorile și ideile în care cred și în baza cărora acționează! Le critică, bineînțeles, pe cele adverse!
Politicienii harnici se laudă cu faptele lor bune și le critică pe cele rele ale adversarilor.
Cei rătăciți în politică din întâmplare atacă persoanele. Există unii de și mai joasă calitate; unii care nu știu nici măcar că adevărul poate fi o armă! Folosesc exclusiv calomnia și informația falsă. Nu le voi pronunța numele, drept urmare! Trebuie să menținem standardele! Îmi exprim îngrijorarea pentru viitorul politicii românești, însă!
Alimentarea cu orice preț a urii și dezbinării este sinucigașă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *