• In General
  • pe

Precizare necesară

Nu doresc ca postul anterior să genereze ipoteze şi interpretări pe care nu le-am intenţionat. Mesajul era doar unul – „profesionistul” din politică nu are căutare pe piaţa muncii; a muncii specifice.

În rest, eu am un  loc de muncă pe care mi l-am câştigat studiind  cu succes o mulţime de lucruri, la universităţi serioase, pe vremea în care şcoala era o opţiune serioasă ea însăşi dar şi ceva mai recent, ca să nu pierd obiceiul; ca atare, am o catedră  de ştiinţe sociale şi  filosofie care mă aşteaptă.

Am făcut această precizare cu alt scop însă. Vreau să vă spun că am primit o ofertă de slujbă. Este prima ofertă concretă care mi s-a făcut în România iar lucrurile s-au petrecut  încă înainte de a deveni „şomeră”. Am acceptat-o cu mare onoare și mulțumire.

Drept urmare, vă informez că sunt CONSILIER ONORIFIC IN LITERATURA, FILOZOFIE SI GANDIRE (PUR SI SIMPLU!) LA REVISTA INFO KAPPA! Dacă nu a fost încă aprobată încă în consiliul de administrație (!), iertare, Peter Gluck! Sunt prea mândră ca să nu mă laud…

2 comentarii la “Precizare necesară”

  • Bianca

    Gabs
    Mă bucur nespus că Peter nu se dezminte 🙂 Totusi, cred, în continuare, că ar trebui să o laşi un pic mai moale şi să ne povesteşti şi nouă, sau doar mie, ce mai scrii, ce mai citeşti, ce mai visezi. Lumea o schimbăm foarte încet fiind noi înşine. Ştiu, nici eu nu m-am resemnat cu gîndul ăsta, dar, mă gîndesc în abstract… şi dacă schimb în bine, dacă se pune să nu îmi pierd complet inocenţa? Salutări multe şi scrie.

  • N. Raducanu

    Intrucat meseria de „consilier onorific” va lasa mai mult timp liber, v-as ruga sa acordati atentie si altor bloguri, ca de pilda celui cu adresa „constantingheorghe.blogspot.com”, pentru a comenta articolul „Autodesfiintarea e salvarea”. E vorba desigur de o masura drastica propusa de autor : autolichidarea PSD. Sunt interesante si unele comentarii de acolo la aceasta idee, dar pacat ca ele vin din partea unor amatori, adica a unor persoane implicate doar ca alegatori in activitatea politica. Tare interesanta ar fi insa si opinia cuiva din chiar interiorul marei politici, care cunoaste bine sforile ce se trag si pe cei ce le trag, dar si consecintele lor. Va multumesc anticipat pentru opinia pe care ati exprima-o in aceasta privinta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *