55 comentarii la “Si totusi…”

 • Bibliotecaru

  @ Mihai Epure
  Nu e vorba numai de clasa politică, e vorba de oameni în general. Chiar şi în mine simt cu creşte simptomul răului şi cum am reacţii exagerate în crize de egoism, deşi nu-mi doresc raţional asta. George Orwell identifica aceiaşi structură umană descrisă şi de biblie, cu mii de ani înainte, prin conflictul fratricid dintre Abel şi Cain şi o pune magistral în operă descoperind că omul nu este fiinţa superioară de care s vorbeşte. Cu cine să duc lupta? Singurul lucru care pot să-l fac este să fiu şi eu un Orwell şi să scriu şi eu o Fermă a Animalelor în speranţa că cineva o va citi şi va fi un pic mai aproape de valorile umane în detrimentul atributelor atavice.

 • Impartial

  @Cathy

  Multumesc de invitatie! Atit tie cit si Gabrielei Cretu (daca-mi permite sa-i spun asa, fara ‘doamna’, sa-mi dea impresia ca suntem apropiati:) ). Mi-ar place, as vrea sa vad Romania viitore (mai ales) prin ochii altora, dar momentan nu pot fi alaturi de voi decit cu gindul 🙂 Eu cumva, sunt deja ‘acolo’ 🙂
  Si problema 2: ce a fost azi pe blog toata discutia asta despre soft si compitere? S-a schimbat ceva in ‘trend’-ul discutiilor de aici ?

 • Cathy

  @Toti
  Avem asa: Iceflame, Doina, Gabriela, Bianca, si eu. Dna Cretu il va invita si pe Peter, deci vom fi 6. Concluzia: Noi intre 9 si 11 aprilie suntem la Bruxelles!
  Mai merge vreunul cu noi? Impartial, ce trebuie sa iti spun sau sa fac pentru a te convinge sa mergi cu noi??? Daca esti deja, cumva, acolo, te asteptam la Parlament. Voi afisa programul excursiei in curand. Mai e timp pana luni, marti, sa va mai inscrieti, pentru ca trebuie facute rezervarile la hotel si la avion. Probabil vom merge cu Taromul de la Bucuresti si vom sta 2 nopti la un hotel in centrul Bruxelles-ului. Ce spuneti, e bine?
  Iar pentru Bibliotecar, daca nu vrea si nu vrea, vom filma cele mai savuroase momente si le vom posta pe blog. Dar poate totusi vrea…

 • Bibliotecaru

  Neapărat dansul pe mese. 🙂 😀 🙂

 • Cathy

  @toti
  Astept un e-mail cu datele personale, un numar de telefon si o copie de pe buletin pe adresa mea cathy_raducu2001@yahoo.com, de la toti cei ce vor participa la excursie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *