11 comentarii la “Test de… stanga”

 • artistu

  Mersi frumos Gabitza, ca stiu ca nu ai chef sa te domnesc, ca doar suntem intre noi bloggerii ! 😀

 • gabicretu

  Eu mersi; m-ai scutit de scris un post in care sa reiau (a nu stiu cata oara)problema pericolului care sta in demonizare, cautarea vinovatilor colectivi pentru toate nemultumirile noastre, intolerantei si egoismului saracului (care nu se simte alaturi de alt amarat ci dusmanul lui…).
  Ar fi trebuit sa scriu despre colegul meu de banca din generala Marian, de nenea Mihai care facea cazane si avea o fata pe care o invidiam toate fetitele pentru ca era imbracata ca o printesa din povesti (cu rochie lunga, deschisa la culoare, cu salba la gat si niste codite impletite foarte sic)sau despre simtul datoriei fata de cel mai sarac pe care il aveau toti satenii (in noaptea de anul nou cea mai saraca familie de tigani din sat venea cu uratul si colinda; toata lumea avea pregatite de-ale gurii ca sa le umple sacii si lor, sa aiba un inceput de an bun); sau despre Nicolae Enciu, ultimul mare cobzar al Romaniei, care a murit in casuta lui de de lut pe deal lasand in Fonoteca de aur a televiziunii inregistrari de muzica autentica.
  PS
  Stii ca asa imi spun pretenii!? Nu prea mai am, ca-n politica esti imediat demonizat, vinovat de toate, exclus din cluburi, un fel de … „tigan”.
  PSS
  Fiind eu prietena cu toate ONG-urile rome sunt sigura ca nu voi ajunge la CNCD pentru folosirea alegorica a termenului…

 • artistu

  Si in curand (o saptamana si un pic am sa iti dau o dedicatie misto). Stai linistita ca o sa iti dau link sa vezi !

 • viviana

  😆 Comisia speciala de la Cotroceni e suspendata
  OUG 95/2007 de modificare a Legii raspunderii ministeriale a fost publicata in ultimul numar de joi al Monitorului Oficial, nr. 678/4 octombrie 2007.

  😆 Tariceanu adopta „sugestiile” PSD: majoreaza pensiile de la 1 noiembrie

  😉 si maine ce urmeaza?!

 • viviana

  8) am postat un clip din Rigoletto – Cortigiani, vil razza dannata !… nu se vede 🙁

 • Bibliotecaru

  Comisia specială nu ar trebui afectată retroactiv, dar cine stă să gândească printre cei care tot dau ordonanţe. Ce-mi place mie în modul de legiferare este că se dau legi pentru doi oameni, pentru un om, ba să nu poată Băse să dea o decizie, ba să nu poată da Băse cu un referendum în populaţie, legea lustraţiei care avea o variantă cum că dacă eşti căpitan de vas nu poţi fi… Chestii mărunte.

  Despre majorarea pensiilor, nu ştiu de ce mi-a trecut pe la urechi faptul că se măresc de la 1 noiembrie, dar nu se mai măresc la anul… nu prea am înţeles eu ce se măreşte acum şi nu se măreşte la anul. Tare mi-e teamă că se măresc pensiile dar nu se măreşte valoarea punctului de pensie… Adicalea urât. Pentru că mărirea punctului de pensie ca procent era dinamică, alte măriri, nu.
  Mâine se pare că va urma ultima confruntare Iliescu/Geoană.

 • Bibliotecaru

  @ viviana
  Sper să nu te superi prea tare pe mine când îţi spun că eşti, desigur pentru mine, prea subtilă. Eu nu am înţeles exact ce te-a deranjat dar, mai ales, ce vrei să spui. Personal eu nu ştiu ce înseamnă să pui un link către Cortigiani, vil razza dannata!, ce semnificaţie are acest lucru. E de bine?, e de rău?, ar trebui să râd?, să plâng?… nu am nici cea mai mică idee. Pentru mine, dacă nu şi pentru alţii, poţi să explici?

 • viviana

  @ Bibilotecarule,

  ❓ ai citit libretul (Rigoletto)?… aria face parte din actul II, Ducele de Mantova disperat (Ella mi fu rapita) afla cu incantare ca Gilda a fost rapita şi se afla in palat (Possente amor mi chiama).. Rigoletto vine la palat sa-si caute fiica şi curtenii ranchinosi isi bat joc de durerea lui (Cortigiani, vil razza dannata)

  acum lasa libera imaginatia, se pot face o multime de asocieri 😉

 • Bibliotecaru

  @ viviana
  Eşti bine?, văd că Italia este cam inundată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *