• In General
  • pe

Vise

Prietena noastra Roxana, care are harul comentariilor fluviu, mare sau diluviu, mi-a trimis cateva randuri (rezonabil de multe, de data asta) pe care vi le spun si voua, fara sa-i cer voie.

…este fantastic ca sa vezi in fiecare an atata lume , atatea carti si atata civilizatie si atata bun simt!!!
unde? Brabanthal…o suburbie a Leuven-ului!!!
perioada? ultima saptamna a lui februarie.
Anul acesta am fost de doua ori, o data vineri cu cici si cu colega mea de birou cu masina si… o a doua oara, astazi cu o prietena!
dar stiti ce m-a impresionat mai muuult si mai muuult, in toata povestea asta cu carti, carti, carti si iar carti:pentru oameni mari si mici, toate domeniile, si in limbile franceza, engleza, germana si flamanda?
AUTOBUZUL CU CARTI!!!astazi am fost cu autobuzul special pentru aceasta perioada :capete de linie:centrul Leuvenului, Brabanthal!!!
e fantastic sa vezi un autobus mare plin cu carti!!! si cu oameni … bineinteles, care se duc la targ si care …se intorc de la targ, dar…repet plin cu carti muuulte la intoarcere!!! deoarece fiecare individ din bus cara pungi galbene cu carti si pe putin
doua pungi mari pline…!
Doamne , mi-a fost dat sa vad si asta! un autobus carand carti!!! wow
mi-am zis si imediat „mi s-au cuplat doi neuroni (singurii pe care ii am de fapt!!!:)) si a aparut intrebarea: oare asta sa insemne civilizatie, cultura si respect fata de tine insuti?
ce preocupari mai au si oamenii astia de prin Europa!!!
auzi tu , un AUTOBUZ PLIN CU CARTI!?!ce faza….dar raspunsul la intrebare nu il stiu …pentru ca neuronii mei sunt lenesi si obositi si sunt doaaar doi…asa ca ….mai am nevoie de ei ca sa: pap, sa dorm, sa ma imbrac si muuulte alte „chestiuni”…asa ca
RETIN DOAR ATAT : UN AUTOBUZ MARE CE CARA CARTI!!!
pupici si o seara frumoasa

Vise placute! Reflectie usoara!

Tags: ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *